Over ons

De VGSD is een hechte, christelijke en actieve studentenvereniging in Delft. Een plek waar we groeien in leven met God, ware vriendschappen sluiten, goede gesprekken voeren en waar gezelligheid geen tijd kent. Daarnaast willen we ook over de grenzen van de technische studies in Delft heen kijken. Door het jaar heen zullen dus christelijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld de bijbelkring,  worden afgewisseld met lezingen, werkgroepen en discussieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze activiteiten organiseren we allemaal zelf en daardoor wordt iedereen uitgedaagd om zijn/haar vaardigheden en talenten te ontwikkelen en te groeien als persoon. Wil je weten welke activiteiten dat allemaal zijn? Hier vind je een overzicht van alle activiteiten.

Naast de wekelijkse, verenigingsbrede activiteiten zijn er nog vele andere activiteiten, zowel in kleiner als in groter verband. Zo heeft de vereniging vier prachtige disputen elk met hun eigenaardigheden, leer ze hier kennen. Ook worden er elk jaar verschillende weekenden georganiseerd. Ooit al een keer met je vrienden naar Zwitsterland willen liften, willen wintersporten of de Friese meren op een zeilboot willen verkennen? Of gewoon ontspannen in een huisje een weekend doorbrengen met je jaargroep of bijbelkring.

Ook doen wij mee aan grotere, landelijke activiteiten. We zijn aangesloten bij onder andere VGS-Nederland en IFES. Dit zijn twee landelijke, christelijke organisaties. Zo reizen we elk jaar af naar het PaCo, paascongres, met alle VGS verenigingen in Nederland. Of organiseren we geweldige feestjes voor al onze zusjes. Door de vele activiteiten en acties onderling hebben we hechte banden met alle VGS-verenigingen. Hierbij kom je oude bekenden tegen, maar ook nieuwe vrienden. Ook komen we samen met studenten van vrijwel elke christelijke vereniging uit het land op de Read-It of de Live-it om God te prijzen en groot te maken. Kom hier meer te weten over onze verbanden.

 

Wil je langskomen of heb je vragen? Neem contact met ons op.

En als je overtuigd bent en meer uit je studententijd wilt halen, word lid!